Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betalingsløsninger

Gressvik Utemiljø AS har knyttet opp betalingsløsningen mot Klarna, en av markedets beste og mest solide betalingsløsninger. Via klarna kan vi tilby vanlig kortbetaling, faktura og delbetaling. 

Delbetaling

Når du delbetaler eller velger å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. Denne betaler du i slutten av måneden etter. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, et KID-nummer og kun én administrasjonsgebyr på 45 kr. Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, sender vi deg en kontoavtale slik at du kan godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen sender vi deg månedsfakturaen i slutten av måneden. Forfallsdato vil være i begynnelsen av påfølgende måned. Du kan betale hele beløpet når du vil, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo.

 

Faktura

Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 14 dager fra kjøpsdato . Når du handler med faktura fra Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Du betaler ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

 

https://www.klarna.com/no